Julius van zelderen & Koen van den hurk

Lieve gast,
 

Welkom in ons prachtige restaurant, althans welkom op de website. Wij, Koen en Julius, zijn de trotse eigenaren van bij de C, als je bij ons komt eten zal je ons ook altijd vrolijk rond zien lopen door het restaurant, Julius waarschijnlijk aan tafel, een mooie fles wijn uit aan het schenken en Koen roerend in de pannetjes achter het fornuis. Afgelopen Juni 2022 zijn wij bij de C gestart op het Prachtige kopje van Bloemendaal, toen wij boven op het balkon stonden uit te kijken over de duinen, waren wij beiden gelijk verkocht en hebben wij besloten samen dit restaurant te starten. Bij de C is natuurlijk benoemd naar de nabijheid van de zee, met een kleine knipoog naar ons verleden in de Amsterdamse horeca, uit te spreken als bij de “Cee”.

Wij hebben elkaar ontmoet bij Hotel de L’Europe waar wij samen bij restaurant Bord’Eau* stonden, hier hebben wij jarenlang samen gewerkt en een fantasie vriendschap en werkrelatie opgebouwd. Na beide jarenlange ervaring in verschillende restaurants zijn wij samen dit avontuur aangegaan.

Samen met ons geweldige team in de keuken en de bediening helpen wij u dan ook graag bij de C.
Met de lekkerste gerechten, de mooiste wijnen en de spannendste cocktails, en dit allemaal met het geweldige uitzicht over de Kennemerduinen.
 
C you soon bij de C

koen van den hurk

"Ik ben trots op wat ik serveer"

"Creuses, Coquilles en Cote de Boeuf!"

Koen zijn specialiteit is overduidelijk achter het fornuis, Koen is de Chef van bij de C. Hij heeft een verleden in de tophoreca van Nederland, hij heeft bij prachtige restaurants gestaan zoals Flore**, Bord’Eau*, Aan de poel** en Wollerich*. Hier heeft hij de kneepjes van het vak geleerd, en hij is tweede man geworden van de keuken van Hotel de L’Europe. Zijn basis is in de Franse keuken maar hij heeft invloeden vanuit de hele wereld. Koen kookt graag met lokale ingrediënten en is groot fan van seizoens groenten en fantastisch mooie producten. Koen maak je zelf het gelukkigst met een mooi glas Spätburgunder bij een heerlijke steak tartaar. Onze keuken is open dus voel je altijd vrij om even hoi te zeggen tegen het keuken team.

Julius van zelderen

"Champagne, Cocktail of Chassagne!"​

"Champagne, Cocktail of Chassagne!"​

Voor al dit en meer moet je bij Julius zijn, Na jarenlange ervaring met wijnen, cocktails en gastvrijheid bij onder andere Bord’Eau, Daalder* en Café Cliché runt Julius samen met Femke, de restaurant-manager, en de rest van het bediening team de “voorkant” van het restaurant. Julius is altijd op zoek naar nieuwe wijnen, lekkere nieuwe cocktail recepten, en mooie nieuwe digestieven. Zelf wordt hij het gelukkigst van een mooie champagne, het liefst in de zon op het terras.

VRAGEN OVER EVENEMENTEN?​

Benieuwd naar de mogelijkheden en voor boekingen, vul hieronder uw email in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

© 2023 Bij de C