Over ons

Het Bar Bistro concept slaat op gezelligheid en een huiselijk gevoel. Iedereen moet zich thuis voelen.

Bij de C

S winters keken wij uit over het Kopje van Bloemendaal en riepen enthousiast “Ja daar in de verte kan je hem zien, de zee!”. Toen wij daarna in ons vertrouwde Amsterdam met een barman aan het kletsen waren en hij spontaan op zijn Amsterdams riep, “Aah Bloemendaal da’s bij de see!” was de naam officieel geboren. Waar wij niet op hadden gerekend was dat in de lente de bomen weer vol zouden groeien en ons prachtige uitzicht van de zee toch beetje bij beetje van ons ontnomen zou worden. Maar laat één ding duidelijk zijn, het is er zeker niet minder mooi op geworden! Op het Kopje van Bloemendaal staat ons prachtige restaurant dan ook nog steeds te stralen in de zon.

Bij de C op het Kopje van Bloemendaal vlak bij het strand
Een oude foto van de uitkijk op 't kopje van Bloemendaal
Een zaal in bij de C op Het kopje van Bloemendaal voor partijen feesten en borrels

Ook voor privé diners, evenementen
en partijen kan je bij de C terecht

Bij de C draagt een Bar Bistro concept, dit houdt in dat onze focus als restaurant ligt op heerlijk dineren, lekker tafelen en ook zeker een mooie wijnkaart. Naast onze gewone wijnkaart hebben wij dan ook een “wijnboekje” vol met vele bijzondere wijnen, die wij in kleine oplages hebben liggen.

De keuken heeft een Franse basis, met invloeden van over de hele wereld. Maar meer dan op de herkomst van de gerechten letten wij erop dat wij altijd werken met eerlijke en mooie ingrediënten van de beste kwaliteit.

Ook als je alleen op zoek bent naar een heerlijke cocktail uit onze cocktailbar of een leuke borrel, dan ben je bij ons ook altijd aan het juiste adres.

Op toch zeker wel het allermooiste plekje van Bloemendaal, de voormalige locatie van duinpaviljoen de Uitkijk, staat ons team iedere keer weer voor je klaar om je te voorzien van een heerlijke lunch, diner, borrel of partij.

Vragen, opmerkingen, interesse of sollicitaties? Mail naar info@bijde-c.nl of bel naar +31681322892